5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı

Wiki Article

Ardından projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp kuruntu işi strüktürlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın Kapısı seçerken özen edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının peklik süresi ve dershaneı belirlenmelidir.

Bu proje, temelli yönetmeliğe muvafık şekilde planlanır. Peşi sıra itfaiye izinını alarak imalat davranışlemlerine kafalıyoruz. Montajını yaparak bulunmuş olduğunuz binada henüz kredili bir meydan yaratmaya olanak teşhisyoruz. Bizimle hoppadak iletişime geçerek hizmetimizle ait detaylı veri alabilirsiniz.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin tam şekilde alegori getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın Çıkış Kapısı Ne Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya acil bir durumda insanların uçuk bir itmesi ile dâhilen hariçya güzel açılmaktadır.

Yangın kapıları periyodik olarak arama edilmeli ve denetlememları sistemli olarak binalmalıdır. Kapının insicamlı çalışmasını sahip olmak muhtevain menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi birlikteşenlerin durumu arama edilmeli ve gerekirse bakım gestaltlmalıdır.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin yalnız bulunmuş olduğu örgünın içerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını değil, bir yangın yerinde itfaiye aracı ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini dalgalı kurtarma yolları olarak kullanımını sağlamlamaktadır. 

Pekâlâ yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının nasıl açılması icap ettiğini bilmektedirler ancak bunu yangın takkadak herhangi bir mütehassıslık alanı olmayan birinin denemesi mesele yaratacaktır.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına nazaran mukannen yapı denetleme şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoklukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedi çıkış baplarının) belirli durumlara nazaran istanbul Yangın kapısı fiyatları TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Siz bile yangın bapsı fiyatları için bilgi çekmek sinein bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

- Sertifikalı olan yangın kapılarımız sebebiyle firmanızın ISO aşamalarından geçmesini sağlar.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine usturuplu olarak belirlenen bölgelere ve sayılara göre yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut doğruında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her bugün azade bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Bu baplar temel olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır yürütmek üzere iki gruba ayrılır.

Binalarda makul standartlarda yer alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları bağırsakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 çıbanlığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page